Over WeDe Consult

navigatie:Home/Over WeDe Consult
Over WeDe Consult 2017-05-02T10:30:10+00:00

WeDe staat voor Wendy Derksen. Alleen of samen met collega’s in diverse samenwerkingsverbanden begeleid ik mensen en organisaties. Bewegen, in de meest ruDSCF0047ime zin van het woord, is de kern van mijn activiteiten en mijn eigen levensloop/loopbaan. Wat drijft jou en mij? Waar zit je energie en waarop loop je leeg? Mijn speelvelden zijn mens & organisatie en verandering & ontwikkeling. Ik ben trainer, coach en levensreisbegeleider. Ik zie ieder mens als een mens met uniek potentieel en veel mogelijkheden, alleen nog niet altijd zichtbaar en soms (nog) niet ingezet of gebruikt. Mijn passie is mensen
begeleiden en faciliteren bij het ontwikkelen van hun gekende en onbekende talenten en vermogens. Zodat ze kunnen worden en zijn wie ze zijn.

WeDe Consult begeleidt mens en organisatie bij verandering

 

Wede_bloemWede (Isatis tinctoria) is ook een plant uit de kruisbloemenfamilie (Brassicaceae). De bloemen zijn klein en geel. Uit de plant kan de kleurstof indigoblauw worden gewonnen. De plant kan 1 m hoog worden en is in Nederland zeer zeldzaam. De bloei is in mei en juni. De zaden zitten in langwerpige hauwtjes die gaan hangen als ze rijp worden. De plant komt langs rivieroevers en soms in de duinen voor. In het laatste geval zijn de zaden door een rivier aangevoerd.

Wede staat symbool voor een proces van natuurlijke verandering. Zodat jij volledig kunt worden en zijn wie je bent. Veranderen hoort bij het leven. Soms kies je zelf voor de verandering. Soms niet….. Het veranderproces zet veel in beweging en brengt onvermoede kansen en mogelijkheden.