Coaching

navigatie:Home/Coaching
Coaching 2017-07-14T21:04:54+00:00

Individuele Coaching

WeDe Consult biedt verschillende vormen van coaching, afgestemd op uw situatie en uw vraag. De thema’s zijn vooral persoonlijke ontwikkeling, keuzeproblematieken in werk en leven, ziels- en zijnsvragen. Daarnaast werkt WeDe Consult werkt samen met verschillende coaches zodat er voor verschillende specialismen zoals loopbaanvragen, begeleiding bij arbeidsmarktbenadering etc. een specialist kan worden ingeschakeld.  Wendy Derksen is opgeleid in MindfulnessOnorthodox Coachen, Voice Dialogue en het werken met opstellingen. Ieder coachtraject wordt vooraf gegaan door een uitgebreide intake om te zorgen dat het de aanpak zo goed mogelijk aansluit op de vraag. In de intake wordt de doelstelling van de coaching bepaald. Deze intake is geheel vrijblijvend en dient ook om te onderzoeken of coach en gecoachte bij  elkaar aansluiten. Een coachtraject duurt in de regel 5 – 7 sessies van ca. anderhalf uur. Soms zijn echter 2-3 sessies ook voldoende. Voor bedrijven en particulieren worden verschillende tarieven gehanteerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendy Derksen.

Relatie coaching

Het zijn in een relatie is een van de grootste persoonlijke uitdagingen in je leven. Het is een grote leerschool. hands-437968_1920Helemaal jezelf zijn, zonder jezelf te verliezen, zonder te veel van jezelf in te leveren en tegelijkertijd kwetsbaar en intiem zijn met elkaar. Het is een proces waarin je elkaar kunt kwijtraken, waarin je merkt dat wat er in het begin nog heel leuk was van de ander, nu tot grote irritaties kan leiden. Misschien heb je het gevoel dat het nooit meer goed kan komen, dat je elkaar echt kwijt gaat raken. Mocht dit in je leven spelen dan is relatiecoaching misschien wel een goede stap om samen te nemen. Bij relatiecoaching gaat het over het herstellen van de verbinding. Je leert herkennen wat er speelt, wat jouw rol is en die van je partner. En wat jij en jullie samen kunnen doen om de verbinding te herstellen en de relatie te verbeteren. Zodat je je goed voelt bij elkaar. Zodat je samen, rijker, wijzer en meer verbonden, verder kunt. Wendy Derksen is opgeleid tot Linkage Relatiecoach.

Coaching in werkrelaties

hand-523233_1920In een relatie, of dit nu prive of werk is, gaat het over contact, begrip, verbinding. Soms kom je tegen dat je er met je collega niet (meer) uitkomt. Dan lijkt het of alles wat je doet of zegt niets meer uitmaakt, of dat het altijd leidt tot onenigheid of een conflict. Zodat je het op een gegeven moment maar niet meer probeert. Misschien is er in het verleden iets gebeurd tussen jullie wat daarbij een rol speelt, misschien komt het wel omdat je tegengestelde karakters hebt. Misschien is het iets anders. WeDe Consult kan helpen om de relatie te herstellen, waardoor je samen in staat bent om weer het beste van jezelf te leveren voor je bedrijf. Waardoor de samenwerking prettiger en effectiever wordt. Wendy Derksen is opgeleid tot Linkage Relatiecoach.

Team Coaching

Waar wilt u heen met uw team? Wat is er voor nodig om daar te komen? Hoe gaan we dat doen? Wat moeten we daarvoor ontwikkelen? WeDe Consult biedt op maat samengestelde teamtrainingen en -coaching aan waarbij op speelse en ludieke wijze tot de essentie van uw ontwikkelvragen wordt doorgedrongen. Thema’s als  Feedback geven en Samenwerken worden daarin op verschillende manieren aan de orde gesteld waarbij zowel het niveau van samenwerken van het gehele team als de individuele niveau’s zichtbaar worden. Veiligheid en vertrouwen zijn daarbij sleutelbegrippen. Afgerond wordt altijd met concrete afspraken op team- en individueel niveau. Zo nodig kan dit traject vervolgd worden met individuele coaching en terugkombijeenkomsten. Wendy Derksen is opgeleid in de TOP-methodiek en werkt daarbij samen met Intraverte. Dit is een onorthodoxe, zeer effectieve methode om met teams een echte ontwikkelingsslag te maken. 

Bep en Fatima

logo bep&fatima

voor vrouwen door vrouwen

Wendy Derksen maakt deel uit van Bep en Fatima, een netwerk van professionele vrouwelijke coaches in  Arnhem en omgeving. Wij begeleiden en coachen vrouwen, die daar zelf niet in kunnen voorzien, op vrijwillige basis. Vrouwen die zichzelf verder willen ontwikkelen; vrouwen die hun sociale vaardigheden willen vergroten en hun zelfkennis verdiepen; vrouwen die iets in hun eigen leven willen veranderen.

 

 

Heel fijne begeleiding duidelijk, helder
Ruimte voor eigen inbreng en het gevoel dat je in je waarde werd gelaten
Wendy, je bent een prettig mens. Weet goed de kern te benoemen. Stelt mensen op gemak
Goed en rustig. Onderling overleg om af te wijken mogelijk